9 упражнения от Синди Крофорд, които ще трансформират тялото ви за 10 минути на ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Фитнес и Спорт
9 упражнения от Синди Крофорд, които ще трансформират тялото ви за 10 минути на ден
20375
9 упражнения от Синди Крофорд, които ще трансформират тялото ви за 10 минути на ден

През 90-те години легендарният супермодел пусна няколко урока за обучение наведнъж, които подлудиха всички дами и направиха истински подем в фитнес индустрията. Комплектът от упражнения „Идеалното тяло за 10 минути“ е прост и ефективен, включва основните мускулни групи, а също така не изисква никакво оборудване.

Ние решихме да ви го припомним, защото определено работи и не отнема много времер, затова бързаме спешно да ви я споделим. Не забравяйте да загреете малко преди да изпълните упражнения - и напред, към красивата и желана фигура фигура!

 

1. Клякания: колене встрани

Нека започнем тренировката с упражнения за крака. Поставете краката си малко по-широки от раменете, коленете и стъпалата един от друг и направете 10 дълбоки клякания. Активно натиснете бедрата нагоре, ръцете могат да бъдат поставени на талията.

 

2.

Напади

Друго просто и ефективно упражнение за краката са обичайните напади напред. Изпълнете 10 повторения на крак

 

3. Клякания: "седни на стол"

Изходна позиция - краката на ширината на раменете, ръцете в кръста. Отново клякания, но по малко по-различен начин: Представете си, че седите на стол. Повторете 10 пъти. След това упражнение направете отново 10 повторения напред.

 

4. Клякания: крака заедно

Последният цикъл на клекове: краката заедно, ръцете отпред. И пак 10 пъти. След упражнението направете отново 10 удара напред.

 

5. Непълни лицеви опори

Сега ще направим някои упражнения за корем и гърди. Слагаме ръцете си малко по-широки от раменете, бедрата и краката не се откъсват от постелката. Направете 2 серии от 10 лицеви опори.

 

6. Непълно повдигане на тялото

Коленете са свити, ръцете зад главата. Ритмично повдигаме тялото 20 пъти, без да откъсваме гърба от килима като цяло.

 

7. Пълно повдигане на тялото

Коленете са огънати, ръцете са изпънати зад главата, извършваме цялостно повдигане на тялото. Повторете това упражнение 20 пъти.

 

8. Повдигане на краката

Изпъваме се с левия лакът към десния крак, докато дясната ръка лежи на пода или на корема. Изпълнете упражнението 20 пъти, след това сменете ръката и крака и повторете.

9. Краката нагоре

Упражнете долните коремни мускули: легнете по гръб, протегнете ръцете си по тялото или сложете под гърба, тъй като е по-удобно. Извършваме усукване и повдигане на краката нагоре. И така 20 пъти.

При редовно изпълнение на тези упражнения и балансирана диета, тънката фигура няма да отнеме много време да чака. Готови ли сте да проверите?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft