bTV изключва Любен Дилов-син

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
bTV изключва Любен Дилов-син
5331
bTV изключва Любен Дилов-син

Въпреки че не одобрява политическата ангажираност на лицата на развлекателните програми по време на тяхната изява в ефира на bTV, bTV Media Group не е в позиция да ограничава конституционното право за участие в демократични политически процеси. Това се казва в позиция на bTV, изпратена до Actualno.com във връзка с кандидатурата за депутат на Любен Дилов-син.

Припомняме, че вчера в социалните мрежи се появиха въпроси за това дали телевизията няма да прави безплатна реклама на водачът на листата на ГЕРБ в Бургас, тъй като той е част от журито на "България търси талант".

"Във връзка с кандидатурата на Любен Дилов-син, bTV ще вземе всички мерки, за да гарантира, че „България търси талант“ няма да съдържа политическа подкрепа или послания.

Като политически кандидат, той също ще бъде изключен от бъдещите промоционални и ПР активности, свързани с „България търси талант", категорични са от телевизията в своята позиция. В нея се казва още, че епизодите с участието на Дилов-син, които ще бъдат излъчени по време на предизборната кампания, са записани много преди да стане ясно неговото участие в предизборната кампания.

Припомняме, че проверка на Actualno.com показа, че подобен казус е имало и преди. По време на кампанията за парламентарните избори през 2017 г. филмът "Потъването на Созопол" е свален от празничната програма на БНТ на 3 март, тъй като музикантът Васил Гюров (кандидат за народен представител) е участник в него. През 2011 г. именно bTV отлага старта старта на сериала "Стъклен дом", тъй като той съвпада с президентската кампания, в която Стефан Данаилов беше официален подгласник на Ивайло Калфин.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft