Versace колекция пролет /лято 2013

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Дизайнери
Versace колекция пролет /лято 2013
8912
Versace колекция пролет /лято 2013

Горещо, горещо! Това е определението за новия сезон пролет /лято 2013 в колекцията на италианската модна къща Versace. Готови ли сте за невероятното вдъхновение от древноримски облекла и страстните вибрации в новата гореща колекция на Versace за сезон пролет /лято 2013! Колекцията е изпълнена с горещи тела под звездното небе! Е, познайте кои са лицата на кампанията? Разбира се, най-добрите супер модели, кой друг? Сред имената са Кейт Мос, Дария Вербови, Джоан Смолс, заснети от фотографите Мерт Алас и Маркъс Пигот.
Въпреки първото впечатление, влиянието на колекцията не е от гръцки произход, а по-скоро от темата за гладиаторите.

Копринени туники, златни ръкавели и-високи до коляното кожени обувки с висок ток. Със сигурност не можем да кажем „не“ на това! Версаче успя да запази много секси настроение, въпреки алюзията, която мъжките модели представят.

Versace уникално успява да запази равновесието в играта на контрастите: дантели и кожа, липса на облекло, големи бижута. Екстравагантната колекция подкрепя становището, че "типичните рокли на Versace не са за тези, които се определят като „скромни“, защото сезонът пролет /лято 2013 определено не може да се нарече скромен и строг. Така че, скрийте цялата си срамежливост, за да блеснете в зашеметяващ външен вид!
Кампанията изкушаващо излиза от зоната на комфорта и влиза в област, където са силните вибрации на либидото. И все пак, въпреки дръзките предложения, марката не предлага мнението си за това каква трябва да бъде тенденцията за сезон пролет/лято 2013 , въпреки „гладиаторските сандали, женствените цветни рокли, луксозните чанти и разбира се, въздействащите бижута“, а оранжевото и тюркоазеното са сред любимите цветове за сезон пролет /лято 2013. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft