Рецепти с агнешко за Гергьовден

вход през zajenata.bg
107906

Агнешки кебап

1 кг агнешко бутче с костите
2 големи домата
1 голяма чушка
сок от цял лимон
1 лъжичка майорана
черен пипер
сол

Нарязваме обезкостеното месо на кубчета със страна около 3 см и поръсваме с лимонов сок. Нарязваме чушката на квадратчета, а доматите на половинки. Набождаме месото, чушката и доматите на шишове, посоляваме, поръсваме черен пипер и печем на силен грил, като от време на време обръщаме. Поднасяме със задушен ориз.

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft