Рецепти с агнешко за Гергьовден

вход през zajenata.bg
107896

Агнешко за Гергьовден

500 г агнешко месо без кости
900 г картофи
2 големи глави лук
магданоз
черен пипер
сол

Отстраняваме тлъстините от месото и го нарязваме на кубчета. Нарязваме лука и картофите на колелца, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Подреждаме на дъното на огнеупорен съд половината от картофите, отгоре слагаме месото и лука и най-отгоре пак картофи, заливаме с вода или бульон така, че да бъдат покрити долният ред картофи и месото. Задушаваме под похлупак на котлон или в слаба фурна около 2 часа, докато месото омекне. Поръсваме готовото ястие със ситно нарязан магданоз.

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft