Агнешки късчета в чеснов сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Агнешки късчета в чеснов сос
Агнешки късчета в чеснов сос
admin
Добавена от: admin
8819
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

750 г агнешко месо
5 с.л. (50 г) брашно
125 г масло
10 скилидки чесън
1 с.л. (10 мл) оцет
1 ч.л. (5 г) червен пипер
черен пипер
сол
пресен босилек/магданоз

Месото се отделя от костите, нарязва се на късчета и се слага да ври в съд с 4-5 ч.ч. подсолена вода. Брашното се запържва до порозовяване в половината от мазнината, след което при непрекъснато разбъркване се разрежда на каша с бульона от месото. Към кашата, след като поври десетина минути, се прибавят месото, черният пипер, счуканият чесън и оцетът. Ястието се вари още 10-15 минути. При поднасянето се полива с останалото масло, оцветено с червеният пипер и се поръсва с нарязаните зелени подправки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft