Агнешко-паприкаш с бира

вход през zajenata.bg
Агнешко-паприкаш с бира
admin
Добавена от: admin
2503
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

За една порция:
150 г месо
100 г бира
15 г масло
30 г домати
2 глави лук
2 скилидки чесън
сол
100 г чушки
Време: около 1 час 

Месото, нарязано на парчета, се накисва в бирата, в която са изстискани и прецедени доматите, нарязан на едро, лукът и сол.
Така месото стои 2-3 часа.
След това се изцежда, пържи се в горещо масло и се слага чесънът.
Залива се с течността, в която е киснало месото, и се вари, при нужда се долива вода.
Омекналото месо се изважда от соса, който се пасира.
Пускат се чушките, нарязани на пръстени.
Варенето продължава на тих огън, докато уврят чушките.
Внимава се да не са разкъсат.
Поднася се топло, поръсено с нарязан магданоз и гарнирано с топка картофено пюре или варен ориз. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft