Вкусни банички за събота сутрин

вход през zajenata.bg
1834806

Банички с бекон

Продукти:
500 г кори за баница
зехтин
1 бр. яйце
За плънката:
200 г пушен бекон
4 бр. яйца
100 мл заквасена сметана
50-100 г пармезан
2 пера пресен лук
1 ч.л. горчица
черен пипер


Приготвяне:
Беконът и лукът се режат на дребно, може и да се пуснат в блендер, към тях се добавят сметаната, яйцата, настъргания пармезан или друго сирене по избор, горчицата и пипера и сместа се разбърква добре. Намазва се тава със зехтина (може и масло, но с бекона и яйцата в комбинация ще стане доста тежко), и в нея се нареждат навитите на рулца банички, във всяко от които са сложени по 3 лъжици плънка. Накрая се намазват с едно разбито яйце и се слагат в силно нагорещена фурна. Баничките са готови след като придобият червеникаво-кафяв цвят.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft