Вкусни банички за събота сутрин

вход през zajenata.bg
1834768

Мини бутер банички

Продукти:
300 г бутер тесто
50 г настърган кашкавал от по-твърдите
2 бр. жълтъци
сол, черен пипер
кимион на зърна


Приготвяне:
Тестото се разгъва, разрязва се на четири еднакви парчета, намазват се с жълтък, разбит с малко сол и се поръсват с червен пипер. Три от парчета се наръсват с настъргания кашкавал, после се редят едно върху друго, четвъртото (без кашкавал) най-отгоре. Попритискат се леко с ръце и се слагат за половин час в камерата. Приготвеното по този начин тесто се вади и се нарязва на ивици с дебелина не повече от 1 см, които се редят на достатъчно разстояние една от друга и пекат в предварително загрята 200 C фурна, средна скара, в тава покрита с готварска хартия.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft