 
                
            
	200 г пилешко филе
	3/4 пакет точени кори
	1 зелена чушка 
	1 червена чушка
	1 глава лук 
	1 морков 
	2 скилидки чесън 
	30 г пресен джинджифил 
	100 мл зехтин 
	20 мл соев сос 
	20 мл сусамово олио
	20 г сусам 
	сол и черен пипер на вкус 
Пилешкото филе се нарязва на дребни късчета.
Половината от зехтина се сгорещява в тиган и в него се запържва месото, докато побелее. Овкусява се с черен пипер.
Лукът и двата вида чушки се почистват, нарязват се на жулиен и се добавят към месото.
Морковът, чесънът и джинджифилът се обелват, нарязват се и също се прибавят в тигана.
Наливат се сусамовото олио и соевият сос. Ако е необходимо се посолява и се разбърква. Запържва се, докато се изпари течността. Когато плънката е готова, се пресипва в голяма чиния, за да изстине.
От корите се отрязват ленти с ширина 6–7 см.
Подреждат се три парчета едно върху друго, като всяко се намазва със зехтин.
В единия край се слага малко от плънката и се сгъват банички, така че да се получи триъгълна форма.
Тава за печене се намазва със зехтин и в нея се подреждат баничките. Отгоре се намазват леко със зехтин. Пекат се в предварително загрята на 200 градуса фурна за 10–15 минути, до светлокафяв цвят.
Когато са готови, отново се намазват със зехтин и се поръсват със сусам.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








