Бриам - гръцки постен гювеч

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Вегетариански
Бриам - гръцки постен гювеч
Бриам - гръцки постен гювеч
admin
Добавена от: admin
51691
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Нарежете тик­вичките и патладжаните на колелца (или едри кубчета), наръсете ги със сол и оставете да се отцедят за около 20 мин. Обелете и наре­жете картофите на колелца. Запържете зеленчуците в сгорещения зехтин: първо патладжана, после тиквички­те и накрая картофите, извадете и отцедете. В същата мазнина запържете ситно на­рязаните лук и чесън. Подре­дете в тавата филийките патладжан, картоф и тиквич­ка, заливайте с лучената смес. Между тях слагайте на­рязаните на колелца домати, сол и черен пипер на вкус. Нак­рая може да долеете и още малко зехтин. Печете в пред­варително загрята фурна.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft