Рецепти за сурова туршия

вход през zajenata.bg
2709105

Бърза сурова туршия

Пълни се буркан, или бидон със зелени домати(надупчват се с вилица,за да поемат от саламурата),моркови,краставички,целина-листа,чушки-сиврия,карфиол накъсан на розички,зеле на филии....

Залива се със студена вода.Изсипва се водата отново и я премерваме с канче(разграфено).На литър вода слагаме една кафяна чашка сол(морска).Изсипваме в буркана(бидона).Всеки ден се претака(изсипваш течността в тенджера и връщаш обратно).Така солта се разстваря,има обмен на саламурата и втасва по-бързо.Ако е топло времето става за около 4-5 дена до седмица.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft