Бързи домашни хлебчета
    
    
     
                
            
                31 Януари 2014
            
            
            72310
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Смесваме пресятото брашно, маята, солта и захарта. Добавяме олиото и разбъркваме. В началото тестото е ронливо, но при по-дълго бъркане се събира в желаната форма. Добавяме водата и месим до твърдо тесто. Оставяме го да престои около 40 минути на топло. След това отново го премесваме. 
От тестото оформяме малки топченца - с размер по избор. Подреждаме ги в намаслена тава и ги изпечем на 180 градуса около 30 минути.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








