Бързи и лесни рецепти на тиган

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бързи пилешки сърца на тиган
135312

Бързи пилешки сърца на тиган

3глави лук,3с.л. олио,1с.л.брашно, сол на вкус и подправка за зеленчуци.
500гр. пилешки сърца 3с.л. олио,1с.л. ароматно бяло вино,сол на вкус,подправка за пиле,дафинов лист. 

Лукът се нарязва на полумесеци и се поставя в тиган да се пържи заедно с 3 с.л. олио. Като започне да поомеква се посолява и се поръсва с брашното и се пържи до златисто. Изваждаме го и то отцеждаме на гевгир.
Сърцата се измиват хубаво и попарват във вряща вода с дафинов лист, колкото да си променят цвета /да побелеят/. В дълбок тиган /тип китайски/ с незалепващо покритие се слагат 3 с.л. олио и отцедените сърца.Пържат се около 35мин. Малко преди да свалянето им от огъня се поръсват с бялото вино и подправката за пилешко месо. Посоляват се на вкус.
Поднасяме топли с гарнитура от варен ориз или картофено пюре.
Според вкуса и печката пърженето отнема от 15-20 (леко сурови) до 40 (силно препечени) минути.  

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft