14 Май 2012
                
                104730
            Наименованието им произлиза от гръцката дума „плаке“ — тавичка, тъй като се приготвят в тавичка. За приготвянето им се използват тиквички, зелен фасул,картофи, гъби, целина, фасул и по-рядко леща.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                            
                         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







