Бяло сладко
    
    
    
                
            
                25 Февруари 2012
            
            
            33274
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	200 гр. захар
	500 мл. глюкоза
	5 бр. яйца
	150 гр. орехови ядки
	2 пак. ванилия
Захарта и глюкозата се загряват заедно на слаб огън, докато се получи еднородна смес. Белтъците се разбиват на сняг и към тях при непрекъснато разбъркване се изсипва на тънка струя топлата смес. След това се прибавят ванилията и нарязаните с нож орехови ядки (може да се запекат предварително).
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








