Лесни домашни бисквити рецепти

вход през zajenata.bg
1240066

Виенски бисквити

125 г краве масло, 3 твърдо сварени жълтъка, 60 г пудра захар, 60 г счукани бадеми, 1-2 счукани карамфилчета. малко настъргана лимонова кора и сок от лимон, 250 г брашно.

Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се сварените жълтъци, пасирани през сито, счуканите бадеми, подправките и брашното. Замесва се тесто. Разточва се кора с дебелина 6-7 мм и се режат формички. Нареждат се в тава, намазана с масло. Изпичат се в умерена фурна. Леко се поръсват с пудра захар.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft