Лесни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Винен кебап с картофено пюре
713774

Винен кебап с картофено пюре

Продукти:
600 гр. телешко или свинско месо
1 гл. лук
1 морков
100 грама масло
3-4 лъжици доматено пюре
бахар
дафинов лист
червен пипер
черен пипер
чаена чаша мляко
чаена чаша вино
Начин на приготвяне:

Нарязваме месото на кубчета, поръсваме го със сол и черен пипер и го накисваме за около 20 минути в млякото. Нарязваме моркова и лука и ги запържваме в маслото до златисто. Добавяме месото и доматеното пюре и оставяме на силен огън за около 20 минути. Прибавяме подправките и го заливаме с виното и водичка да го покрие. Оставяме на силен огън за около 30 минути и после на по-слаб за около час.

Може да се сервира с гарнитура картофено пюре

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft