Лесни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско месо с картофи и зелен боб
713774
Свинско месо с картофи и зелен боб

Свинско месо с картофи и зелен боб

Продукти:

800 г. свинско месо
800 г. консерва зелен фасул
1 голяма глава лук
2 бр. големи картофи
4-5 скилидки чесън
150 г. домати
1 ч.л. червен пипер
3 с.л. брашно
1 връзка магданоз
30 мл. олио

Начин на приготвяне:

Месото се нарязва на хапки. Картофите се обелват и се нарязват на по-едри кубчета. Чесъна и лука се почистват и се нарязват на ситно. Доматите се нарязват на малки кубчета.  В загрятата мазнина се изпържва в тиган месото до златисто. Изважда се с решетка и се слага в по-дълбока тенджера. В същата мазнина се изпържват картофите до полуготовност, чесъна и лука в тази последователност и поотделно. Всичко се прибавя към месото и се похлупва. В тигана се слагат доматите и се готви, докато поомекнат. Добавя се брашното, разбърква се няколко пъти и се добавя и червения пипер. Изсипва се зеления фасул. Тази смес се добавя в тенджерата при другите продукти. Долива се още 1/2 литър вода, посолява се и се разбърква добре. Оставя се на слаб котлон и след като заври, се готви 20-ина минути.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft