Лесни рецепти със свинско

вход през zajenata.bg
713717

Пържоли с винен сос

Продукти:
- свинско филе
- 2 ч.л. олио или масло
- 1/4 ч.чаша сухо червено вино
- 1 ч.чаша бульон
- 1 ч.л. горчица

- черен пипер
- 1/2 ч.л. сушени мащерка
- розмарин

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на средно големи парчета и го начукайте, като за пържоли. Поръсете с черен пипер. Запържете до покафеняване в мазнината (в тиган) от всяка страна. Оставете месото настрана, като го запазите топло.  Добавете бульона в същия съд. Разбъркайте, така че да се отделят остатъците от пърженето. Добавете виното, горчицата, мащерката и розмарина. Оставете сместа да заври. Намалете огъня и оставете да къкри 5 минути,без капак. Изсипете готовия сос върху месото и сервирайте веднага.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft