Рецепти за вкусно телешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Вкусно телешко с гъби и вино
141876

Вкусно телешко с гъби и вино

продукти:

500 г телешки шол
2 глави лук (нарязан на полумесеци)
200 г гъби (без столчета нарязан на филийки)
25 г краве масло
1 ч. л. горчица
50 мл бяло вино
100 мл готварска сметана
сол
черен пипер
червен пипер
Приготвяне:

• Месото се нарязва на ивици или на кубчета.
• Кравето масло се разтопява в тигана.
• Mесото се изпържва, след което се поставя върху салфетка.
• В същия тиган (ако трябва се добавя масло или олио) се изпържва лукът и гъбите.
• Добавят се виното, горчицата и огънят се намалява, след което се задушава 5 минути.
• Прибавя се месото и се оставя да се готви 4-6 минути.
• Капакът се маха, след което се оставя виното да се изпари.
• Сипва се сметаната и подправя със сол и черен пипер.
• Телешкото  се разбърква и след 1 минути се сваля от котлона.
• Тиганът се похлупва с капак и се оставя за 5 минути.
• Телешкото се поръсва с червен пипер и се поднася веднага. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft