Рецепти за вкусно телешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Панирани телешки медальони
141831
Панирани телешки медальони

Панирани телешки медальони

Продукти:

600 г телешки шол
100 г грис
сол
2-3 яйца
100 г галета
смлян черен пипер
олио или краве масло
Приготвяне:

• Телешкият щол се нарязва на порционни парчета, които леко се начукват.
• Поръсва се със смлян черен пипер и сол.
• Оставят се да престоят около 30 минути.
• Телешки медальони се овалват в грис и се начукват(това е най-добре да се прави между два слоя "свежо фолио").
• Отново се овалват в грис и отново се начукват.
• Яйцата се разбиват добре.
• Телешки медальони се панират в яйцата, след това в галета.
• В голям тиган се сгорещяват 1 с. л. краве масло заедно с 1 с. л. олио.
• Панираните телешки медальони се изпържват на умерен огън до златист цвят от двете страни (4-5 минути от всяка страна).

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft