Какво да сготвя от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
169403

ВТОРНИК Миш-маш

100 г кромид лук
400 г чушки
200 г домати
4 яйца
100 г сирене
сол
смлян черен пипер
магданоз
копър

• Лукът се обелва и се нарязва на дребно.
• Запържва се в сгорещен тиган до омекване.
• Прибавят се изчистените и нарязани на дребно чушки и се задушават около 20 минути на слаб огън.
• Доматите се нарязват на кубчета и се добавят при чушките.
• Задушават се за още 20 минути.
• Когато се изпари водата, се прибавят натрошеното сирене, разбърканите яйца, ситно нарязаният магданоз и/ или копър.
• Ястието се посолява и се подправя на вкус.
• Сместа се изпържва добре, като често се разбърква.
• Миш - машът се поднася веднага. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft