Какво да сготвя от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
СРЯДА Гювеч с пресни зеленчуци
169478

СРЯДА Гювеч с пресни зеленчуци

75 мл олио
100 г кромид лук
2 моркова
1 глава целина
1 с. л. доматено пюре
5-6 картофа

100 г зелен фасул
1 патладжан
3 чушки
1-2 тиквички
4-5 домата
1 с. л. червен пипер
сол
магданоз

• В мазнината последователно се слагат и се задушават почистените, измити и нарязани зеленчуци - лук, моркови, целина, зелен фасул, чушки, патладжани, тиквички, картофи и част от дребно нарязаните домати.
• Прибавя се червеният пипер.
• Ястието се залива с малко гореща вода.
• Пече се в предварително загрята фурна на 180 С до пълното омекване и запичане на зеленчука.
• Малко преди изваждането му от фурната се прибавят останалите нарязани червени домати.
• Гювечът с пресни (консервирани) зеленчуци се поднася, поръсен със ситно нарязан магданоз.  

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft