24 Юни 2012
169478
ПОНЕДЕЛНИК Пушена риба в руло от картофи
ПОНЕДЕЛНИК Бързи кюфтета на скара
ВТОРНИК Картофи Болонезе
ВТОРНИК Миш-маш
СРЯДА Запечени картофи
СРЯДА Гювеч с пресни зеленчуци
ЧЕТВЪРТЪК Кюфтета с тиквички
ЧЕТВЪРТЪК Къри от зеленчуци
ПЕТЪК Бекон с боб
ПЕТЪК Пилешки крилца в мед
СРЯДА Гювеч с пресни зеленчуци
75 мл олио
100 г кромид лук
2 моркова
1 глава целина
1 с. л. доматено пюре
5-6 картофа
100 г зелен фасул
1 патладжан
3 чушки
1-2 тиквички
4-5 домата
1 с. л. червен пипер
сол
магданоз
• В мазнината последователно се слагат и се задушават почистените, измити и нарязани зеленчуци - лук, моркови, целина, зелен фасул, чушки, патладжани, тиквички, картофи и част от дребно нарязаните домати.
• Прибавя се червеният пипер.
• Ястието се залива с малко гореща вода.
• Пече се в предварително загрята фурна на 180 С до пълното омекване и запичане на зеленчука.
• Малко преди изваждането му от фурната се прибавят останалите нарязани червени домати.
• Гювечът с пресни (консервирани) зеленчуци се поднася, поръсен със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари