Гофрети със спанак
    
    
    
                
            
                21 Февруари 2013
            
            
            21131
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Загрейте гофретника. В купа смесете брашното, бакпулвера, содата и солта - направете кладенче в средата. В по-малка купа разбийте яйцата и смесете с млякото и олиото. Прибавете мокрите съставки в кладенчето на брашното и омесете, докато сместа стане влажна. Разбъркайте вътре спанака, колкото да се смеси с останалите продукти. С черпак слагайте 3/4-1 чаша от сместа в гофретника и изпечете вафлички - трябва да порозовеят и да станат хрупкави. Разделете гофретите на четвъртинки и поднесете с парени яйца и сос.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








