Гъбена чорба със сирене
    
    
     
                
            
                24 Май 2012
            
            
            30541
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	100 г топено сирене (кашкавал)
	200 г пресни печурки
	1 глава кромид лук
	няколко лъжици олио
	2-3 супени лъжици соев сос
	едно кубче пилешки бульон
	1 шепа фиде
	1 супена лъжица мащерка
	черен пипер
Гъбите и лукът се нарязват на дребно. Задушават се за 1-2 минути и се долива вода, в която е разтворен бульонът. Подправя се със соевия сос и се оставя да ври на тих огън, докато гъбите и лукът омекнат. Добавя се фидето. Когато то е готово, се подправя с мащерката и черния пипер. Добавя се нарязаното на малки парченца топено сирене (настърган кашкавал) и се оставя да се разтопи добре, преди да се оттегли от огъня.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








