Рецепти за ястия в гювеч

вход през zajenata.bg
246472

Гювеч с наденица

наденица - 3 парчета

картофи - около 1 кг
лук - 3 глави
домати - 6 с.л. доматено пюре
чушки - 2 броя
моркови - 2 броя
мазнина - 1 к.ч.
червен пипер
сол
чубрица
червено вино - 1 ч.ч

Нарежете зеленчуците и наденицата на едри парчета. На дъното на глинен гювеч изсипете половината от мазнината. Изсипете зеленчуците и наденицата и полейте с останалото количество мазнина и доматеното пюре, разтворено в 2 ч.ч. гореща вода.

Добавете подправките на вкус, залейте с виното, объркайте леко и похлупете плътно. Печете гювеча с наденица за 1 час на около 220 градуса.

Може да се направи в малки гювечета или в един голям гювеч. 

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft