Да си направим сами био сок от праскови
    
    
     
                
            
                12 Август 2015
            
            
            17301
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    1. Прасковите почистваме от костилките. Нарязваме ги на кубчета. Смиламе ги в блендер. Течността прецеждаме през цедка. В тенджера слагаме смлените праскови, водата, захарта и лимонтузуто. 
2. Варим сместа 20 минути, след като започне да ври. Периодично обираме пяната, която ще се образува на повърхността. 
3. Още горещия сок наливаме в топли бутилки. Бутилките се увиват в одеяло, докато се охладят. 
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








