28 Май 2012
                
                316575
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Нуга сладолед:
                                                                                                Сметанов сладолед
                                                                                                
                            Домашен сладолед
                                                                                                Сладолед Ванилия
                                                                                                Лимонов сладолед
                                                                                                Плодов сладолед
                                                                                                Плодов сладолед с мента
                                                                                                Сладоледена торта
                                                            
                Домашен сладолед
Обикновен сладолед
Продукти:
	 1л прясно мляко
	 250г захар
	 8 жълтъка
	 ванилия
	Начин на приготвяне:
	Сварете прясното мляко със захарта и ванилията.
	Смесете 8-те жълтъка с малко от кипналото мляко, след което постепенно го доливайте.
	Поставете съда на умерен огън и бъркайте, докато сместа се сгъсти.
	След това прецедете и охладете.
Това е основен сладолед, с който можете да приготвите редица други видове: с нескафе, с млени лешници или какао
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







