28 Май 2012
                
                316575
            
                                                                        Нуга сладолед:
                                                                                                Сметанов сладолед
                                                                                                Домашен сладолед
                                                                                                Сладолед Ванилия
                                                                                                Лимонов сладолед
                                                                                                
                            Плодов сладолед
                                                                                                Плодов сладолед с мента
                                                                                                Сладоледена торта
                                                            
                Плодов сладолед
Плодов коктейл
Продукти:
	 500г плодове (ягоди, праскови, малини, сливи)
	 100г захар
	 сока на 1 лимон
	Начин на приготвяне:
	Меката част на плодовете ги разбивате с миксер или настъргвате на ситно.
	Прибавете захарта и лимоновия сок.
	Замразете за не по-малко то 3 часа.
	Замразената плодова маса я разбийте още веднъж с миксер, за да стане по-нежна.
	След което поставете в замразителя.
	Сладоледът ще стане особено изискан на вкус, ако при разбиването на плодовете добавите и 120мл бяло вино или шампанско.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







