28 Май 2012
                
                316575
            
                                                                        Нуга сладолед:
                                                                                                Сметанов сладолед
                                                                                                Домашен сладолед
                                                                                                Сладолед Ванилия
                                                                                                
                            Лимонов сладолед
                                                                                                Плодов сладолед
                                                                                                Плодов сладолед с мента
                                                                                                Сладоледена торта
                                                            
                Лимонов сладолед
Лимонов сладолед
Продукти:
	 230г захар
	 450мл вода
	 150мл сок от лимон
	Начин на приготвяне:
	На умерена температура в продължение на 5 мин.
	Варете водата и захарта.
	Охладете и смесете с лимоновия сок, след което поставете в замразител.
	Когато сместа започва да стяга, извадете съда и разбийте още веднъж и върнете в замразителя.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







