28 Май 2012
                
                316575
            
                                                                        
                            Нуга сладолед:
                                                                                                Сметанов сладолед
                                                                                                Домашен сладолед
                                                                                                Сладолед Ванилия
                                                                                                Лимонов сладолед
                                                                                                Плодов сладолед
                                                                                                Плодов сладолед с мента
                                                                                                Сладоледена торта
                                                            
                Нуга сладолед:
	* 3 ч мляко
	* 1 ч захар
	* 5 жълтъка
	* 5 белтъка
	* 1 чл сол
	* 1и 1\2 ч гъста сметана
	* 1/3 ч шамфъстък
	* 1/3 орехи
	* 1/3 бадеми
	* 1 ванилия
Приготовление: млякото се загрява със захарта, добавя се солта, и разбитите жълтъци на тънка струя. Бърка се до сгъстяване. Разбива се сметаната на твърд сняг, разбиват се и белтъците на твърд сняг, после двете се добавят към изстиналата млечна смес. Накрая се добавят и ядките, настъргани, начупени или смлени. И се замразява.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







