 
                
             Тестени изделия
                                
                            
                        
                        Тестени изделия
                        Мойте Рецепти
Представете си, че ставате рано сутрин, за да правите палачинки, и установявате, че няма и капка мляко в хладилника. Вместо да се паникьосвате или да хукнете тепърва до магазина, използвайте тази изпитана рецепта и зарадвайте семейството с вкусни и меки палачинки:
С телена бъркалка разбийте яйцето със солта и захарта. Добавете олиото и газираната вода. Накрая прибавете брашното и хубаво разбийте, за да не останат бучки от брашното. Загрейте хубаво тигана, намажете го с няколко капки олио, а може и изобщо да не го мажете (зависи в какъв тиган се пържат палачинките). С малък черпак сипете в тигана от сместа и хубаво я разнесете, като завъртите тигана. Когато се изпържат от едната страна, обърнете палачинките от другата страна. 
Намажете ги с течен шоколад или любимото сладко и завийте на руло. 
От една доза излизат около 7-8 палачинки, така че ако сте повече или обичате да си похапвате, направете поне двойна доза!
 


 
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








