Ей това се казва манджа! Боб с наденички по ловджийски - да си дойдем на думата:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Ей това се казва манджа! Боб с наденички по ловджийски - да си дойдем на думата:
Ей това се казва манджа! Боб с наденички по ловджийски - да си дойдем на думата:
6309
Ей това се казва манджа! Боб с наденички по ловджийски - да си дойдем на думата:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Невероятно вкусен и ароматен боб по ловджийски в доматен сос, който ще покори всички с вкус и мирис. Вкусните ловджийски наденички, които ще добавим към традиционния боб , само ще погъделичкат нежно сетивата ви и ще ви карат да хапвате още една лъжичка, и още, и още... Голямо ястие със специален вкус - боб с наденички по ловджийски :

Боб с наденички по ловджийски

Продукти (за 2 порции):

250-300 гр.

сух бял боб

1 глава лук

1 морков

1 консерва (240 г) домати в собствен сок

4 ловджийски наденички

олио за пържене

сол, зърна черен пипер, дафинов лист, пушен червен пипер

Приготвяне:

1) Изплакнете боба и накиснете в студена вода за една нощ.

2) Изцедете водата от боба и го изплакнете. Залейте с чиста вода в съотношение 1: 3 и варете зърната, докато омекнат - около час. Отцедете.

3) Нарежете лука на кубчета, морковите на филийки. Обелете и нарежете наденичките.

4) Изсипете олио в тигана и запържете лука и морковите в него до златисто кафяво.

5) Добавете наденичките, сол и подправки към тях и запържете за няколко минути.

6) Добавете доматите и сока им в тигана. Разбъркайте добре и изчакайте ястието да заври.

7) Изсипете зърната боб при останалите продукти в тигана. Намалете огъня и покрийте тигана с капак. Оставете да къкри около 15 минути.

Приятен апетит!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft