Какво да сготвим бързо за обяд

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Задушени зеленчуци и кайма по мексикански.
325503

Задушени зеленчуци и кайма по мексикански.

Необходими са ви една глава лук, една скилидка чесън, две супени лъжици олио, 500 грама кайма, 1 буркан смлени домати, 1 чаена лъжичка нарязани люти чушки, 200 грама зелен фасул, 100 грама ориз, 200 грама червен боб от консерва, сол и черен пипер на вкус.

Запържете леко нарязания на ситно лук с олиото. Добавете каймата и я запържете до златисто. Добавете доматите, нарязаната люта чушка, зеленчуците без боба, ориза и залейте с малко вода.

Задушете на бавен огън двадесетина минути. В края на готвенето добавете и боба и кипнете за две-три минути на силен огън. Добавете черен пипер, сол и подправки на вкус.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft