Какво да сготвим бързо за обяд

вход през zajenata.bg
325495

Паста с бекон и гъби

Гъбки около 300гр
Бекон  около 300гр
Готварска сметана към 300мг

Нарязвате бекона и го зпържвате докато си смени цвета, прибавяте гъбките, запържвате ги и тях при бекона и после намалявате силата на котлона, похлупвате тигана и оставяте сместа да се задуши.

В това време си слагате пастата да се вари в предварително кипящата и подсолена вода.

Не забравяйте да разбърквате тигана и макароните всеки 1-2 минути!

Вижте дали водата се е изпарила от тигана с бекона и ако да - слагайте сметаната. Да кипне 1-2 минути ... и соса ви е готов.

Макароните като се сварят ги отцедете, смесете със соса и малко рендосан кашкавал отгоре, чаша бяло студено винце ... и сте на масата!

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft