Зеленчукови крокети от грах
    
    
     
                
            
                13 Януари 2014
            
            
            5404
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Грахът се сварява до омекване в подсолена вода, след което се намачква с преса. Лукът се нарязва ситно и се задушава в малко олио, след което се добавя към граха, заедно с 1 от яйцата, нарязания ситно копър и подправки на вкус. Сместа се обърква добре и от нея с навлажнени ръце се оформят продълговати крокети. Панират се последователно в брашно, яйце, галета, след което се пържат в обилно количество олио до зачервяване. Поднасят се топли със сос по желание.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








