Кои са малките тайни при готвене?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да направим вкусни яйцата
92353

Как да направим вкусни яйцата

Пържените яйца стават по-пухкави и по-вкусни, ако яйцата, преди да се прибавят към мазнината, се разбият с прясно мляко или вода (по 1 супена лъжица на яйце). Пържените яйца са по-вкусни, по-хранителни и с по-приятен външен вид, ако са поръсени със ситно нарязан лук или магданоз. Яйцата изпържени на слаб огън, са по-вкусни от яйцата изпържени на силен.
 

1
2
3 4 5 6 7
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft