Масло или маргарин?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Каква е ползата от маргарина
18527

Каква е ползата от маргарина

Повечето съвременни маргарини са от чист растителен произход и, следователно, без холестерол.

Но обърнете внимание на опаковката - маргарините съдържат животински мазнини (около 10%).

Те се влагат за подобряване на вкуса. Маргаринът остава свеж дълго време, по-евтин е и по-лесно се маже на хляба - дори и ако току-що сте го извадили от хладилника. Съдържанието на ненаситени мастни киселини е по-високо от това на маслото, но ако наистина се грижите за здравето си, не забравяйте, че употребата на маргарин е в пряка зависимост от качеството на компонентите, които съдържа.

През последните години много от производителите са фокусирани върху съдържанието на мастни киселини омега-3 в маргарина. 

1 2 3
4
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft