Кесадиляс с наденица и моцарела

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Кесадиляс с наденица и моцарела
Кесадиляс с наденица и моцарела
admin
Добавена от: admin
7889
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 парче наденица с дължина 30 см. и дебелина 2 см. или 1 парче с дължина 15 см. и дебелина 4 см.
8 тортили с диаметър 15 см.
1 опаковка подквасена сметана
1 бурканче салса
1/8 ч. ч. олио или зехтин
500 гр. настъргано сирене (Mozzarella)

Нарежете наденицата на филийки с дебелина 0.6 см.
Загрейте част от олиото в средно голям тиган на умерена температура. Сложете няколко филийки от наденицата в тигана (но не всички наведнъж, а колкото да покрият повърхността на тигана) и ги запържете докато започнат да покафеняват.
Сложете 1 тортила на дъното на голяма чиния и подредете върху нея опържената наденица. Отгоре поръсете с настъргано сирене. Захлюпете с друга тортила. Сложете новополучената кесадила в тигана и я пържете от двете страни докато стане златисто кафява и от двете страни. Нарежете готовата кесадиля на четири и подредете парчетата върху плато. Повторете процедурата докато свършат продуктите. Сервирайте със салса и сметана. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft