Супер полезните и диетични круши

вход през zajenata.bg
65297

Круши с крем и вино

Круши с крем маскарпоне и вино
рецепта за десерт с круши, вино и крем маскарпоне – лек, приятен като за празнична трапеза

4 круши (зимен сорт)
500 мл червено вино
250 мл вода
3-4 зърна карамфил
1 пръчка канела
1 ванилия
1 ч.ч. захар
200 гр маскарпоне
5 с.л. пудра захар
Избират се круши по-твърди, зимен сорт. Обелват съвсем тънко;
В тенджера се смесват виното, захарта, и водата. Добавят се крушите и се варят около 20 минути;
След което тенджерата се отстранява от котлона и се оставя докато крушите изстинат;
Пудрата захар, ванилията и маскарпонето се разбиват на крем;
На крушите се отрязва капаче и вътрешността се издълбва внимателно с лъжичка;
Крушите се напълват с приготвения крем и се сервират;
Останалото вино може да се постъпи по два начина – да се поднесе като боле или да се добавят 50 гр краве масло и да се вари на тих огън до сгъстяването (около 2 часа) и тогава крушите се поднасят със соса.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
Още от "Съвети отслабване"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft