Пресни картофки вкусни рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Лесни пресни картофки с чесън
305812

Лесни пресни картофки с чесън

1 кг пресни картофи (дребни)

2-3 стръка пресен чесън
50 г краве масло
копър
сол

Измиваме добре картофите. На дъното на тавата поставяме маслото, нарязано на тънки филийки. Разрязваме на половинки по-едрите картофи, а дребните ги оставяме цели.
Нарязваме пресния чесън, включително перата, и копъра на ситно и поръсваме с тях картофите. Посоляваме на вкус и разбъркваме добре. Покриваме тавата с фолио и печем в предварително загрята фурна на 170-180 градуса (вентилатор) за около 40 минути. След това махаме фолио, увеличаваме фурната на 220 градуса и запичаме картофите, докато получат златиста коричка.

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft