Как да съчетаваме здравословно храните

вход през zajenata.bg
17124
Лук и чесън
Боровинки и орехи Лук и чесън Домати и маслини Цитрусови плодове и овес

Лук и чесън

Как действат те: Хората, които ядат много алиум зеленчуци (тези в семейството на чесън и лук) имат по-нисък риск от развитие на рак, според проучване, публикувано в американския вестник. Комбинирайте чесъна и лука за пълен ефект: Чесънът възпрепятства растежа на тумора, а лукът блокират излишните хормони.

Как да се комбинират: Добавяйте лук и чесън в храната , когато е възможно. Стремете се да изяждате поне по една скилидка пресен чесън на ден, за да получите оптимални ползи за здравето.

1 2
3
4
Здравни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft