10 рецепти за вкусна домашна лютеница

вход през zajenata.bg
409897

Лютеница вкусна рецепта

Продукти:
3,2 кг червени чушки (капии)
9 кг домати
50 г червени люти чушки
80 г чесън
100 г магданоз
800 мл олио
50 г захар
60 г сол

Приготвяне:
Чушките се измиват, почистват се от семената и се нарязват на парчета. Сваряват се в тенджера и се пасират. Доматите се нарязват на парчета и също се пасират. Чесънът и магданозът се нарязват на ситно. Лютите чушки се почистват от дръжките и се смилат в месомелачка. Пасираните пиперки и домати се варят в тава при непрекъснато бъркане, докато се получи гъсто пюре. Малко преди края на варенето се прибавят и останалите продукти. Горещата смес се пълни в предварително затоплени буркани, които се стерилизират в продължение на 40 минути.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft