Манастирска леща

вход през zajenata.bg
Манастирска леща
admin
Добавена от: admin
5164
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

180 г почистена леща
2 скилидки чесън
оцет
чубрица
сол
 

Лещата се измива. Залива се с 600 мл вода. Вари се на тих огън, като по време на варенето се долива 200 мл гореща вода. Когато омекне лещата се прибавят чесънът, нарязан на едро, и сол на вкус. Лещата се оставя да къкри 10 минути, след което се поръсва със стрита чубрица. Поднася се топла или студена с купичка, в която се стрива чесън със сол и оцет.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft