Манастирска леща
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            5252
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Лещата се измива. Залива се с 600 мл вода. Вари се на тих огън, като по време на варенето се долива 200 мл гореща вода. Когато омекне лещата се прибавят чесънът, нарязан на едро, и сол на вкус. Лещата се оставя да къкри 10 минути, след което се поръсва със стрита чубрица. Поднася се топла или студена с купичка, в която се стрива чесън със сол и оцет.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








