Меденки с ванилия и мармалад
    
    
    
                
            
                26 Февруари 2014
            
            
            13635
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                В дълбок съд хубаво се разбиват олиото и захарта, след това се добавя медът, ванилията и содата, а накрая - яйцата и брашно, колкото поеме, докато се получи меко тесто. Тестото се разточва на кора с дебелина около 0,5 см. и с формичка или чашка се изрязват еднакви кръгове. Прехвърлят се в покрита с намазнена хартия за печене тава и се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 5 до 10 минути (да поруменеят). Трябва да се внимава да не се препекат. Когато са готови, се слепват с мармалад две по две и се поръсват с пудра захар.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








