Бързи ястия с наденица

вход през zajenata.bg
506168

Наденица с картофи

1 кг тънка наденица
500 г картофи
2 глави лук
1 бр. морков
2 бр. домати
2 ч.л. червен пипер
щипка чубрица
сол
1 с.л. брашно, размито с вода

В тенджера се задушават нарязаните на едро лук и морков. След като омекнат се добавят нарязаните на едри кубчета картофи, настъргания домат и подправките. Долива се чаша вода и се задушават за около 5-10 минути. Изсипват в тава и се нареждат парчета наденица, нарязана на парчета и извита във формата на подкова, като краищата й се забождат с клечка за зъби. Долива се още малко вода, прибавя се брашното и се поръсва с 4-5 с.л. олио. Запича се във фурна до готовност.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft