Бързи ястия с наденица

вход през zajenata.bg
506171

Наденица с леща

250 г леща
40 г олио
1 глава лук
3-4 скилидки чесън
1 голям морков
1-2 пиперки
3-4 домата (или 1 супена лъжица доматено пюре) червен пипер
чубрица
сол
150 г наденица (или друг колбас)

 Сложете лещата в тенджерата и залейте със студена вода. Прибавете мазнината, зеленчуците, почистени и нарязани, и подправките. Затворете тенджерата и варете 15 минути. През това време нарежете наденицата на кубчета и я запържете леко в малко мазнина. След като отворите тенджерата, прибавете наденицата към сварената леща.

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft