Бързи ястия с наденица

вход през zajenata.bg
506228

Наденица с кашкавал

400 г наденица
150 г кашкавал
3-4 бр. домати
60 г масло
сол, черен пипер, червен пипер
магданоз

 Надениците се разрязват по дължина, без да се разделят на две, и вътре в тях се поставя парче кашкавал или сирене. Нареждат се в тавичка, поръсват се с черен и червен пипер, нарязан магданоз и върху тях се нареждат кръгчета домати. Поръсва се отново с магданоз и върху всяка наденичка се поставя парченце масло. Запичат се на умерена фурна, докато се разтопи кашкавалът или сиренето. Поднасят се с отделно приготвен доматен сос, с гарнитура по желание и салата.

1 2 3 4
5
6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft