Никога не го бях яла, а сега постоянно го правя! Влюбих се в него благодарение на тайната му съставка!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Никога не го бях яла, а сега постоянно го правя! Влюбих се в него благодарение на тайната му съставка!
Никога не го бях яла, а сега постоянно го правя! Влюбих се в него благодарение на тайната му...
536148
Никога не го бях яла, а сега постоянно го правя! Влюбих се в него благодарение на тайната му съставка!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако искате да поглезите семейството си, то това е рецептата! Този пай с пиле и кашкавал ще бъде чест гостенин на трапезата ви, а вашите гости със сигурност ще молят за допълнително.

Пай с пиле на фурна

пилешки пай

СЪСТАВКИ:

прясно мляко
  • 50 гр. кашкавал
  • 1 малка тиквичка
  • 1/2 ч.л. бакпулвер
  • подправки ( черен пипер , риган , смес от билки )
  • сол
  • ПРИГОТВЯНЕ:

    1. Сварете пилешкото филе, охладете го и го нарежете ситно. Настържете кашкавала.
    2. Разбийте яйцата с млякото и солта. Добавете брашното, бакпулвера и подправките, за да се случи не е много гъсто тесто.
    3. Добавете пилешкото в тестото, заедно с кашкавала. Разбъркайте добре и прехвърлете сместа в тавичка.
    4. Нарежете тиквичката на филийки и ги подредете върху пая.
    5. Пъхнете във фурната за 35-40 минути на 200 градуса и печете до златисто-кафяво.

    Хубавото на този пай е, че той е с ниско съдържание на калории и с право може да се смята за диетичен.

    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft